top of page
buddha tro budskaber clairvoyance healing rum indretning bolig

      VI KAN ALLE FÅ BRUG FOR RÅD OG VEJLEDNING I LIVETS LABYRINT. 

             CLAIRVOYANCE KAN VÆRE EN AF MÅDERNE TIL AT FINDE

                                              HJEM TIL DIG SELV PÅ.

 

           JEG FORUDSER IKKE DIN FREMTID, FOR DEN SKABER DU SELV. 

                   MEN JEG KAN HJÆLPE DIG MED AT GENKENDE DINE                                       EVNER, STYRKER OG SVAGHEDER, SÅ DU KAN GØRE DIN LIVSVEJ

                                     SÅ FRUGTBAR SOM MULIGT.

 

 

Vi rummer alle svarene i os selv, men det kan være svært at lytte til vores egen indre stemme. Nogen gange farer vi vildt i ord, tanker og overbevisninger og det er her hvor en clairvoyance kan være med til at genskabe kontakten til dig selv og din inderste kerne igen.

 

Det er min opgave som vejleder, at hjælpe dig med at finde hjem igen.

 

Jeg tager kontakt til dine og mine guider og stiller mig til rådighed som kanal, så guiderne på en kærlig og nænsom måde, kan bringe dig lige netop de beskeder og budskaber, der kan hjælpe dig til at få indsigt i din situation og forståelse for dig selv og dit liv. Du vil få ord, redskaber og blide skub til at komme videre på din rejse.

 

Alt formidles på en positiv, jordnær og forståelig måde, med respekt for dine grænser. Husk at det der kommer til dig under clairvoyancen kun er muligheder og ikke endegyldige svar. Du har altid din frie vilje til at vælge til og fra og disse valg vil selvfølgelig have indflydelse på dit liv.

 

. Clarivoyancen vil som udgangspunkt foregå hos mig på Østerbro, men i                      særtilfælde kan det blive hos dig.

 

- Du må regne med vi skal bruge ca. 1 time, så vi har lidt tid både før og efter               clairvoyancen.

 

. Jeg har valgt at have tavshedspligt, så ingen fortrolige oplysninger om dig                 vidergives.

 

. Jeg forudsiger aldrig om død, alvorlig sygdom eller ulykker, men kan oplyse om       forebyggende tiltag med henblik på at øge din livskvalitet.

 

. Jeg "spår" ikke om fremtiden, da jeg mener du selv skal leve dit liv

 

. Jeg arbejder kun med børn og unge under 18 år med forældrenes samtykke

 

. Jeg stiller kun ind på mennesker, der enten er til stede eller selv har bedt om det.     Hvis en relation mellem dig og andre er problematisk, kan jeg rådgive om, hvad       du selv kan gøre for at ændre på forholdet.

 

 

 

© 2016 by Lilan Kops

bottom of page