lilan kops healing clairvoyant clairvoyance medium healing shaman fengh shui spiritual spirituality energy

© 2016 by Lilan Kops

        NÅR VI SKABER OG GIVER STØTTE TIL SKØNHED OG                           PERSONLIG VÆKST, GIVER VI OGSÅ KRAFT TIL                                           ANDRE SOM LEVER HER.

         MED VORES HÆNDER OG HJERTE SKABER VI NOGET, SOM KAN MOTIVERE OG OPLØFTE OS SELV OG ANDRE, BÅDE                  GENNEM DEN SKØNHED VI SER OMKRING OS

          OG DEN NÆRING VI FÅR FRA VORES OMGIVELSER.

 

 

Min vej i livet er hjertets vej ...at finde og møde mig selv og andre i hjertets smukke, stille RUM.

 

I perioder langt væk, for altid igen at vende hjem og stå lysende klart.

 

Hvis vi formår at tro på livet, tør livet og kan være i livet "med det hele", så opstår det magiske og vi kan leve ud fra vort sande selv og mærke det som er.

 

                     "Vi søger, vi finder, vi vokser, vi lever"

 

Det jeg ønsker, det jeg brænder for og det der er mit livs formål og mit kald, er at hjælpe andre til at hjælpe sig selv.

 

                    "At give mennesket tilbage til sig selv"

 

Jeg hedder Lilan Kops og jeg er RUMskaber.

 

Jeg skaber rum i bolig, krop og sjæl ... Jeg er kvinde, mor, datter, kæreste, søster, barnebarn, veninde, ven, Guds barn, kærlighed, moder jord, energi. feminin, din familie og så meget mere.

 

Jeg er født i 1967 i tyrens tegn.

Mine 2 fantastiske børn Oliver og Karla Rosa og min dejlige kæreste Simon www.simonmikkelsen.com  er mine dyrbareste jordiske lærermestre.

Vores "sacred space" er i vores vidunderlige kolonihave på Østerbro.

 

At gå i livets skole giver den sande lærdom og indsigt ... men af "rigtige" spirituelle uddannelser har jeg inden for Feng Shui, Healing, Clairvoyance, Afdødekontakt, Space Clearing, Ayurvedisk massage, 1.års organisk psykoterapeut og Mindfulnes instruktør.

 

Jeg deltager løbende ved foredrag og til workshops, da jeg tror på at udviking er en livslang og konstant foranderlig proces.

 

Alt bruges i fint samspil i vort møde

 

                                            I kærlighed

                                                 Lilan