top of page
IMG_6691_edited.jpg
IMG_6691_edited.jpg

KÆRLIGHED KAN VOKSE OG BLOMSTRE, SELV I FROSSEN JORD

OG UNDER DE HÅRDESTE VILKÅR.

DEN EKSISTERER OVERALT OG HELE TIDEN.

KÆRLIGHED ER EN BLOMST DER EKSISTERER TIL ALLE TIDER.

 

 

Healing er at give kærlighed til et andet menneske ...at åbne porten til det guddommelige, modtage kærlighed/energi/lys og sende videre ... at give fra sjæl til sjæl, ubetinget ... en gave vi alle har fået, da vi fik livet ... som vi kan give til andre der trænger og som endnu ikke ved.

 

Vi vil altid starte healingen med en kort samtale, så du lige kan finde jordfæste og jeg kan få en fornemmelse af, hvor du er lige nu og hvad der fylder i dig.

 

Du vil blive lagt godt til retten på briksen, pakket godt ind i varme tæpper og jeg vil spille blid musik, der vil få din krop til at slappe af og dine tanker til at slippe.

 

Under healingen vil jeg fjerne de energier du ikke længere har brug for og ren, ny, positiv healingsenergi (kærlighed) vil strømme til dig via den kanal jeg danner og det bånd der derved skabes mellem os.

 

Healing skaber balance i både krop, sind og sjæl ... i tiden efter en healing kan der dukker tanker og følelser op fra det ubevidste, det er helt normalt og vid derfor, at der blot er tale om en udrensning på et dybere plan.

Fjernhealing er også en mulighed ... Fjernhealing foregår på sammen måde som alm. healing, dog møder du ikke op fysisk hos mig, men modtager healingen hjemme hos dig selv på et fast tidspunkt vi aftaler.

Ring eller skriv gerne for at høre mere.

 

. Under healingen kan der dukke clairvoyante beskeder op.

 

. Det er vigtigt du drikker rigeligt med vand efter en healing, da vandet er med til at           sætte gang i kroppens fysiske og mentale udrensning.

 

. Healingen vil som udgangspunkt foregå hos mig privat på Østerbro, men i særtilfælde    kan det blive hjemme hos dig eller på hospitalet

 

. En healing kan vare 1/2 til en 1 time

 

. Det vil altid foregå fuldt påklædt, pakket godt ind i tæpper

 

 

 

 

© 2016 by Lilan Kops

bottom of page