top of page
23_edited.jpg
23_edited.jpg

          ORDEN GIVER SMUKKE OMGIVELSER ... SMUKKE OMGIVELSER GIVER

                SMUKKE TANKER ... SMUKKE TANKER GIVER ET SMUKT SIND.

 

 

Vi roder alle sammen.

 

I perioder af vores liv, kan det være "rigtigt" rod, der har en negativ indflydelse på vores dagligdag, så som stress, træthed, manglende overskud, fastholdelse i livet mm.. 

Til andre tider er det "igangværende" rod, der betragtes som en positiv del af livet, en kreativ proces ... som en del af et liv der leves.

 

Rod kan være ting vi gemmer af forpligtigelse, af gammel vane eller fordi vi bare ikke har forholdt os til dem, uafsluttede projekter eller forhold der ikke er følelsesmæssigt afsluttede endnu.

 

Når du får en udefra til at hjælpe dig med at kigge på og forholde dig til dine ting, vil det være langt mere overskueligt  og lettere at komme rodet til livs. Så kan du nemmere skaffe dig af med de ting, der ikke længere har en positiv indflydelse på dit liv.

 

Jeg vil hjælpe dig med at rydde op og rydde ud, flytte rundt på dine ting, så de får nyt liv og komme med løsningsforslag til opbevaring, der kan gøre dagligdagen mere overskuelig.

 

Fysisk rod er en stor energisluger ... efter en oprydning vil du opleve overskud og mere energi og lyst til at holde fokus på de ting, der er vigtige for dig.

 

Hvis du står over for at skulle flytte til en anden bolig, kan det være en stor hjælp at få et par ekstra øjne til at hjælpe dig med at overskue dine ejendele og et par hænder til det fysiske arbejde.

 

Rod i et område kan gøre det sværere for dig at opnå det du gerne vil og være med til at skabe ubalancer.

 

Rod kan:

- Skabe stagnation

- Holde dig fast i fortiden

- Fjerne fokus

- Give stress

- Begrænse dig i at nå dine mål

- Dræne dig for energi

- Sladre om hvor der er problemer i dit liv

- Skabe forvirring

- Gøre dig i dårligt humør

- Få dagligdagen til at virke uoverskuelig

- Mindske kærligheden til dit hjem (og måske derved også til dig selv)

 

Se mere under "Tips ... Ryd op"

 

 

 

 

Vi

 

 

© 2016 by Lilan Kops

bottom of page