top of page
22D78651-1AC8-4B89-A754-96B8C50D5E5E_edi
22D78651-1AC8-4B89-A754-96B8C50D5E5E_edi

             EN KÆRLIG ATMOSFÆRE I DIT HJEM ER FUNDAMENTET FOR DIT LIV.

 

Står du over for et salg af din bolig, kan det være godt at få set på det med friske øjne, så boligen kan blive salgsklar til en fremvisning eller fotografering.

 

Førstehåndsindtrykket, både inde og ude, er meget vigtigt for udfaldet af et salg. En potentiel køber vil have alle sine sanser åbne og det kan du som sælger tage højde for, som oftest ved brug af gangske få midler.

 

Hvordan opleves din bolig, når man træder ind i den? Virker den lys eller mørk? Er den rodet eller ordentlig? Virker den trang eller rummelig?

 

Jeg kan hjælpe dig med at få boligen til at fremstå større, lysere, mere imødekommende understrege de enkelte rums fortrin, visuelt skabe mere plads, fremhæve de gode ting og nedtone de andre, hjælpe dig med en grundig oprydning, placere dine møbler så de passer bedst muligt til rummet mm..

 

Samtidig handler det om at gøre boligen så neutral som muligt, så flest mulige købere kan føle sig hjemme og se mulighederne i lige netop din/jeres bolig.

 

Overvejer du at købe ny bolig, kan det i nogle tilfælde være en god íde at samarbejde med mig, inden du tager den endelige beslutning.

 

Du har måske allerede forelsket dig, hvor jeg vil se lidt mere nøgternt på, om de ønsker du har til dit nye hjem, nu også kan virkeliggøres.

 

Jeg vil have fokus på dine behov og jeg vil se de mange muligheder, der ligger i netop den bolig, du har kig på og komme med forslag og justeringer og forbedringer, så du har "mine øjne" med i din beslutning.

 

. kan der visuelt skabes mere rum

. Kan du "nøjes" med at male køkkenet

. Kan de løsninger du selv har tænkt på, lade sig gøre

. Ved at ændre på væggenes placeringer, kan vi så få skabt et værelse mere

. Kan dine møbler være her, både fysisk og visuelt

 

Har du brug for hjælp til indretning af din nye bolig, så se mere under "Rum for Sjælen" eller "Feng Shui". Du er også velkommen til at ringe eller skrive for en snak.

 

Har du brug for hjælp til at gennemgå dine ejendele inden du flytter, er det også muligt. Se mere under "Ryd op".

 

Under "Tips ... Salg af bolig" kan du finde et par gode forslag til når du skal til at sælge.

 

 

© 2016 by Lilan Kops

bottom of page