top of page
33_edited.jpg

© 2016 by Lilan Kops

33_edited_edited.jpg

                               VI SKAL SØGE SANDHEDEN OVER ALLE TING.
                 DEN MÅDE VI SØGER SANDHEDEN PÅ, ER VED AT SØGE EFTER                                         HARMONI OG SKØNHED I DET SOM OMGIVER OS I LIVET.
 

Feng Shui handler om at skabe balance og harmoni mellem dig og dine omgivelser, så du får den bedst mulige støtte på din vej gennem livet
 
Dit hjem er din base og derfor en del af dig ... det er her du kan være dig selv, hvor du finder fred og ro, lader op og får tilført ny energi. Det er derfor vigtigt, at du trives i dit hjem og at din hjem arbejder med dig og ikke imod dig.
 
At gøre brug af Feng Shui kan være med til at sætte fokus og sætte skub på de områder af dit liv, der mangler opmærksomhed og til at forebygge og fjerne ubalancer. Tit er det kun små ændringer der skal til, for at sætte en udvikling i gang og oftest har du selv de ting, du skal bruge, for at lave de nødvendige foranderinger.
 
Men, Feng Shui er ikke et mirakel ... Det handler om at du selv tager aktiv del i processen og derved selv tager ansvar for dit liv.
 
Feng Shui er for din bolig, hvad healing er for din krop.
 
Hvilken Feng Shui:
Jeg er klassik Feng Shui uddannet og foretrækker at arbejde med kompasmetoden og de klassiske teorier om farve, form, symbolik, retning mm., da jeg tror på at Moder Jord og de 4 verdenshjørners energier har stor indflydelse på vores liv.
 
Jeg supplerer altid med formskolen, tredørsporten, retningsastrologi, min intuition og æstetikken, så der skabes balance i hele boligen.
Og altid med stor respekt for dig og dine ønsker.
 
Konsultation:
En konsultation er et samspil mellem dig og mig og de energier der mærkes.
Du må gerne sætte god tid af, da tid er uden betydning .. vi er færdige når vi er færdige.
(men et sted mellem 3-6 timer bør du regne med).
 
Vi vil bruge tid sammen først til en god snak over en kop te/kaffe, hvor vi vil gennemgå det spørgeskema jeg har sendt til dig inden mit besøg. Jeg vil kort fortælle lidt om hvordan Feng Shui arbejder, så du forstår principperne bag og selv kan lave foranderinger fremover. Vi går sammen rund og kigger på dit hjem og du kan stille alle de spørgsmål du har brug for undervejs.
 
Inden for 1 uge vil du modtage en rapport, hvor alt det vi har talt om, vil stå udførligt samt en bagua over dit hjem, hvor de 9 livsområder er beskrevet.
 
En konsultation vil altid være i tæt samarbejde med dig, da det er dig hjemmet skal afspejle.Og da det er vigtigt at du omgiver dig med de ting der gør dig glad og som har værdi for dit liv, bør du være hjemme under hele forløbet.
 
Har du brug for hjælp til indretning uden Feng Shui, så kig under "Rum for Sjælen"
Bliver inspireret her til "Feng Shui for børn"
Brug for hjælp til opryding læs her "Ryd Op"
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

bottom of page